Bouw aan je merkbeleving met een unieke sok

Welkom bij Sokkenmakers, je sokkenpartner. Wij kunnen voor jou je merkwaarde omzetten in een creatief en gewild presentje. Want sokken cadeau geven is altijd een feestje.

Kwaliteit

Onze sokken mogen geen merchandise genoemd worden. De sokken van Sokkenmakers worden niet bedrukt, maar geborduurd in speciale breimachines voor een heerlijk zachte en stevige sok. Deze sok voelt na wassen nog steeds als nieuw.

Eigen ontwerp

Wij hebben inmiddels veel ervaring met het ontwerpen van sokken. Wij gaan graag aan de slag met jouw verhaal om op een unieke manier op te vallen. Zou het niet fantastisch zijn wanneer je iemand met jouw sokken ziet lopen?

Waarom kiezen voor onze gepersonaliseerde sokken?

  1. Maatwerk: Onze sokken kunnen volledig worden aangepast aan de huisstijl van jouw bedrijf. Voeg je logo, kleuren en zelfs speciale ontwerpen toe om een unieke uitstraling te creëren.

  2. Kwaliteit en comfort: Met kwalitatieve materialen en goede breimachines zorgen we ervoor dat je sokken comfortabel zitten en zacht aanvoelen. Wij zorgen er samen voor dat jouw sokken de eerste zullen zijn die aangetrokken worden.

  3. Promotie en branding: Gepersonaliseerde sokken bieden een uitstekende manier om je bedrijf te promoten en je merk op een subtiele manier zichtbaar te maken. Elke stap die je personeel en relaties zetten, is een stap in de richting van het vergroten van de naamsbekendheid van je bedrijf.

Hoe gaan wij voor jou aan de slag?

  1. Ontwerp: Met ons enthousiast en ervaren team zijn wij klaar om aan de slag te gaan met jouw uniek sokkenontwerp. We bespreken jouw wensen en identiteit en zorgen dat het ontwerp perfect aansluit bij jouw idee.

  2. Productie: Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan we aan de slag met de productie van de sokken. Een 'proefdruk' is natuurlijk mogelijk.

  3. Levering: Als alle sokken vers van de machine zijn gerold is het tijd voor de laatste stap. De sok krijgt desgewenst de juiste wikkel en wordt in overleg met jou op de juiste plek en tijd geleverd. Uiteraard zijn op maat gemaakte doosjes om de sokken in te doen ook mogelijk. Wij regelen de levering van jouw gepersonaliseerde sokken en verpakking naar de gewenste bestemming.

Bestel nu jouw gepersonaliseerde sokken

We vinden het leuk wanneer je contact met ons opneemt om meer te weten, een voorbeeld sok te ontvangen of direct een bestelling te plaatsen. Je kunt ons bereiken op: 06 - 44 53 96 63, via kim@sokkenmakers.nl of laat hieronder je gegevens achter. We praten graag over sokken ;-)

Contactformulier