Sokkenwinkel

De leukste sokkenwinkel

Op zoek naar een sokkenwinkel? Stop met scrollen en klikken, want wij zijn de Sokkenmakers. De leukste online sokkenwinkel met sokken van diverse steden. Winkel hier voor sokken die je wil hebben én leuk zijn om te dragen.

Bekijk hier onze volledige collectie en kies je favoriet.  

Sokken kopen

Sokken nodig voor jezelf of als cadeau? Dan zit je bij Sokkenmakers goed! Wij maken sokken voor iedereen, voor mannen, vrouwen en alles ertussenin. En in zowel kleine als grote maten en verschillende kleuren. Leuk om voor jezelf te kopen en leuk om te geven.

Sokken van steden

De plaats waar je geboren bent of waarin je woont, is extra speciaal. Daar ben je trots op en heb je vaak een goede band mee. Onze specialiteit is het maken van sokken van steden. Of kortweg: stedensokken. 

Ooit begonnen met de Haarlem-sok, breidt het assortiment aan steden steeds verder uit. Nu zijn er al sokken van de steden Den Haag, Groningen, Utrecht, Den Bosch, Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Arnhem, Breda, Nijmegen, Leiden en Zwolle. En goed nieuws: het aanbod in onze online sokkenwinkel wordt rap groter!

Hoe sokken bestellen?

Onze sokken zijn verkrijgbaar in diverse cadeau winkels en shops in Nederland. Ook de VVV-winkels van o.a. Den Haag, Haarlem en Amersfoort hebben de sokken van Sokkenmakers op voorraad.

Bekijk hier het volledige overzicht van winkels waar onze sokken te vinden zijn.

Geen sokkenwinkel in de buurt? Shop eenvoudig en veilig online. Sokken bestellen in onze online winkel gaat samen met deze garanties:

🧦 Hoge kwaliteit sokken
📬 Past door de brievenbus
⭐ Gemiddeld 5 sterren reviews
✉️ Gratis verzenden bij 2 paar
🎁 Gewaardeerd cadeau om te krijgen

En voor 22:00 uur besteld betekent: vandaag nog op de post.

Bestel hieronder jouw favoriete stedensokken.

Winkel in de online shop van Sokkenmakers: