Verzendinformatie

Sokken zijn compact en licht. Dat maak het mogelijk om de sokken via de briefpost bij jou thuis te bezorgen. Wij vragen hier een bijdrage van €2,95 voor. Bestel je direct meer sokken? Vanaf twee paar zijn de verzendkosten helemaal gratis. Een bijkomend voordeel: je sokken passen gewoon door de brievenbus, dus thuisblijven voor je pakketje is niet nodig. 

De gemiddelde levertijd naar Nederland is 1-2 werkdagen na verwerking van de bestelling.

Duurzame bezorging

Sokkenmakers werkt samen met Cycloon die post- en pakketbezorging op de fiets doet. Ook vervoer tussen plaatsen gebeurt zo duurzaam mogelijk, bijvoorbeeld door gebruik te maken van elektrische voertuigen.

Lees hier meer over de groene bezorging van onze sokken door Cycloon. 

Zakelijk bestellen? 

Heb je een eigen onderneming? En wil je een of meerdere producten aanbieden in je shop? Of ben je op zoek naar een leuk geschenk? Neem even contact met ons op voor onder andere een prijsafspraak. 

Andere sokken nodig?

Ben je op zoek naar een (relatie)geschenk? Voor bijvoorbeeld in je kerstpakket? Wij leveren ook sokken op maat. Bij grotere aantallen is het mogelijk om een aangepast label of correctie in het huidige ontwerp van een van onze producten aan te brengen. Stuur ons een berichtje met je wens of idee, we denken graag met je mee! 

Winkel in de online shop van Sokkenmakers: