Een sok als relatiegeschenk

Ben je op zoek naar een uniek geschenk om cadeau te doen aan je relaties?

Bij je belangrijke partners en klanten wil je natuurlijk goed voor de dag komen. Met onze b2b kant van Sokkenmakers zijn wij overtuigd een niet te vergeten origineel relatiegeschenk voor jou bedrijf te kunnen ontwikkelen. 

Afhankelijk van de oplage produceren wij een op maat gemaakte sok. Zo kunnen we een van onze huidige stedensokken aanpassen en jouw bedrijfslogo en tekst op de wikkel van de sok plaatsen. Zoiets is snel te realiseren en is bijvoorbeeld ook te gek om als geschenk in een kerstpakket te stoppen.

Vanaf een wat grotere oplage kunnen wij een van onze stedensokken aanpassen en jouw bedrijfspand of logo verwerken in het ontwerp van de sok. Zo laat je zien dat jouw bedrijf trots is op de stad waar je gevestigd bent.

Toch op zoek naar een sok waar je huisstijl van je bedrijf een 100% uniek product maakt voor je klant? Neem hieronder contact met ons op. Wij werken met eigen ontwerpers waar we voor elk idee een oplossing bedenken. Daag ons uit!

Twijfel je? Wil je meer informatie hebben? Wat kost nou zo iets? Voorbeelden? Zou mijn logo op een sok passen? Geen vraag hierin is te gek. Neem hieronder contact met ons op. 

Contactformulier